Facultatea de Management În Producție și transporturi

Universitatea politehnica timișoara

  

  Înmânare diplome promoția 2023

Absolvenții FMPT sunt invitați să participe la înmânarea festivă a diplomelor promoției 2023, care va avea loc în data de 29.02.2024 la sediul facultății, strada Remus, nr. 14, în sala Amfiteatrul A1 după următorul program:

9:00-10:15 - Inginerie și management licență

10:30-10:45 – Administrație publică licență

10:45 -11:45 - Master

PRECIZĂRI IMPORTANTE:

  • Absolvenții cărora li s-au solicitat fotografii pentru diplomă și nu le aduc cu 7 zile înainte de înmânarea programată a diplomelor li se vor putea elibera diplomele după data înmânării.
  • La înmânarea diplomei, absolvenții trebuie să se prezinte cu actul de identitate (carte de identitate sau pașaport valabile), în original.
  • Diploma se eliberează titularului sau unei persoane împuternicite notarial, de titular. Persoanele care au împuternicire notarială, trebuie să o prezinte, împreună cu actul de identitate, în original. Împuternicirea va fi reținută de către universitate.
  • Recomandat este să aveți un pix asupra dumneavoastră.
  • Absolvenții care au parcurs integral și au promovat modulul psihopedagogic, vor primi și certificatul de absolvire a modulului psihopedagogic.
  • În vederea optimizării procedurii, vă rugăm ca înainte de a vă prezenta pentru ridicarea diplomei să completați, online, “Chestionarul absolventului”. Acesta poate fi accesat la adresa: https://forms.office.com/r/Yvr2As0KNG . Timpul estimat de completare este de maxim 2 min.
  • Cei care nu pot participa la înmânarea diplomelor la data stabilită, se pot programa după data de 29.02.2024, on-line, la adresa: http://actestudii.upt.ro/

**************

   Rezultatele concursului „Ioan de Sabata” - clic AICI.

   Perioada de preluare a cererilor de reînmatriculare a fost prelungită până vineri, 13.10.2023.

   UNIVERSITATEA POLITEHNICA TIMIŞOARA participă în aceasta perioadă la cercetarea EUROSTUDENT VIII.  Rugăm studenţii UPT să completeze chestionarul primit pe adresa de e-mail. Pentru mai multe detalii clic AICI.